1p

Kizárólagos együttműködési megállapodást írt alá a Starbucks Coffee Co. és az Unilever, melynek értelmében a holland élelmiszeripari vállalat készít fagylaltokat az amerikai kávézóláncnak.

Az exkluzív megállapodás – mely az Egyesült Államokra és Kanadára vonatkozik – pénzügyi részleteit nem hozták nyilvánosságra. Az Unilever többek közt a Ben & Jerry's, a Good Humor vagy a Breyers jégkrém márkákat gyártja.

A Starbucks először 1996-ban debütált fagylalttal kávézóiban. A cég a különböző kávé ízű fagylaltokat a „szuper-prémium” kategóriába kívánja pozicionálni, számol be a CNN Money.

A Starbucks és az Unilever együttműködése nem új keletű, a hamarosan hazánkban is üzletet nyitó kávézólánc ugyanis a múlt hónapban jelentette be a PepsiCo és az Unilever vegyes vállalatával kötött partneri megállapodást.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!