<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Kizárólagos együttműködési megállapodást írt alá a Starbucks Coffee Co. és az Unilever, melynek értelmében a holland élelmiszeripari vállalat készít fagylaltokat az amerikai kávézóláncnak.

Az exkluzív megállapodás – mely az Egyesült Államokra és Kanadára vonatkozik – pénzügyi részleteit nem hozták nyilvánosságra. Az Unilever többek közt a Ben & Jerry's, a Good Humor vagy a Breyers jégkrém márkákat gyártja.

A Starbucks először 1996-ban debütált fagylalttal kávézóiban. A cég a különböző kávé ízű fagylaltokat a „szuper-prémium” kategóriába kívánja pozicionálni, számol be a CNN Money.

A Starbucks és az Unilever együttműködése nem új keletű, a hamarosan hazánkban is üzletet nyitó kávézólánc ugyanis a múlt hónapban jelentette be a PepsiCo és az Unilever vegyes vállalatával kötött partneri megállapodást.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.