<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Fákon rakott fészket munkatársainak az informatikai óriás.

Valószínűleg Rousseau közhellyé vált jelszava ihlethette a Microsoft redmondi főhadiszállásának vezetőit arra, hogy a cég visszatérjen a természetbe, egészen pontosan a fákon rakjanak "fészket" munkatársainak. A menedzsment reményei szerint a természet lágy ölelésétől kollégáik kreatívabbak és boldogabbak lesznek.

A Marketwatch cikke szerint a Microsoft múlt héten avatta fel lombházait a Wash-ban található, külső negyednek nevezett 500 hektáros komplexumában. Az irodák 12 méter magasan helyezkednek el, vagyis már jóval a fák lombszintjén találhatóak, ennek ellenére minden olyan eszközzel felszerelték, amelyet egy modern iroda nem nélkülözhet. Van bennük elektromos hálózat, WIFI, sőt fűtés is és igazodva a hely sajátosságaihoz, még varjúfészek megfigyelő leshelyet is telepítettek bele.

Lombházban dolgozhatnak a frusztrált informatikusok

A redmondi cég egyelőre két ilyen természetbe ágyazott irodát nyitott meg, de év végéig a harmadik is elkészül.

A projektet vezető Bret Boulter szerint a munkatársak nagyon lelkesek, ígéreteik szerint több időt fognak az új irodákban tölteni, mint a régiekben. Az első tapasztalatok alapján egyébként nagyon csendesek ezek a helyiségek, szinte alig beszél valaki, amikor itt tartózkodik. "A természet csendje pedig valóságos ajándék, amely inspirálja a munkatársakat" - vélekedett Boulter.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.