1p

Februárra tervezi a már több alkalommal elhalasztott újraindulást az Esti Hírlap - közölte részletek megjelölése nélkül csütörtökön Füstös Zsolt főszerkesztő az MTI-vel.

Egy tavaly nyár végi bejelentés szerint október 23-án jelentkezett volna ismét a lap, ám a főszerkesztő egy héttel a kitűzött időpont előtt azt közölte: terjesztési hálózatuk kialakítása miatt csak januárban kerülhet nyomdába az első szám.

Füstös Zsolt most a szervezési munkálatok "meghosszabbodásával" indokolta a csúszást. Az Esti Hírlap 1956 decemberében jelent meg először, évtizedeken át az egyedüli délutáni újság volt Budapesten.

A lapot 1996 novemberéig adták ki folyamatosam, s fénykorában naponta 380 ezres példányszámban jelent meg. Többszöri újraindulási kísérlet, tulajdonosváltás után 2005 júniusában Esti Hírlap Weekend címen érte meg az utolsó piaci bukását.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!