2008. augusztus 8. 08:59

Ötven százalékos alkalmi vasúti menettérti kedvezményt biztosít a Sziget Fesztiválra utazóknak a GYSEV Zrt. és a MÁV-Start Zrt. A kedvezmény augusztus 12-től 18-ig vehető igénybe.

2008. augusztus 11-étől már vásárolható a Sziget Fesztiválra utazóknak a kedvezményes vasúti jegy a GYSEV Zrt. pénztáraiban is, áll a társaság közleményében.

Az ötven százalékos alkalmi menettérti jegy visszautazásra akkor érvényes, ha a rendezvény helyszínén a Sziget 2008 MÁV-Start Zrt. feliratú bélyegzővel ellátják. Az érvényesítő bélyeget naponta 11 és 20 óra között a rendezvény helyszínén lehet kérni.

Ha valaki elfelejti érvényesíttetni jegyét a fesztiválon, akkor a belépőként szolgáló karszalag felmutatásával megteheti azt a vonaton. A jeggyel visszautazni legkésőbb 2008. augusztus 19-én éjfélig lehet.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.