<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

A szokásos forgalom fele sem valósult meg a mozival rendelkező bevásárlóközpontokban azon a vasárnapon, amikor a zárva tartást elrendelő törvény miatt először nem nyitottak ki az üzletek - írja a Napi Gazdaság keddi számában.

Balatoni Judit, a Magyar Bevásárlók Szövetsége főtitkár a lappal közölte, hogy kevesebb mint felére esett vissza azon bevásárlóközpontok forgalma, amelyek mozival rendelkeznek, és nyitva voltak március 22-én az első, a vasárnapi zárva tartást előíró törvény által valóban érintett napon.

A főtitkár hozzátette: a mozival nem rendelkező plázákban az üzletek kevesebb mint 10 százaléka, a mozis házakban 17-26 százaléka nyitott ki, a vásárlókat fogadó üzletek nagy többsége vendéglátó volt, ezt követték a szolgáltatók és azon üzletek, amelyek nem esnek a törvény hatálya alá.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.