2008. augusztus 12. 12:59

Az idei Sziget Fesztiválra 20 ezer repülővel érkező külföldit vár a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA).

Az előzetes számítások és becslések szerint az egyhetes rendezvényre érkező külföldiek több mint egyharmada légi úton érkezik a magyar fővárosba. A mintegy 20 ezer utas jellemzően a fesztivál nulladik, vagy első napján érkezik, és az utolsó napon távozik.

A hirtelen megnövekedett utasforgalom ráadásul pár óra alatt megy át a terminálokon. A zökkenőmentes kiszolgálás érdekében ezért a BA a Sziget Fesztivál szervezőivel közösen a repülőtér mindhárom terminálján mobilpultokat helyezett el, ahol hostessek várják a szórakozni vágyó fiatalokat.

Az esemény szervezői egy térképet is tartalmazó szórólapot nyújtanak át részükre, amely a fesztivál programján kívül fontos közlekedési információkat is tartalmaz a Hajógyári sziget megközelíthetőségéről.

Augusztus egyébként az év legforgalmasabb hónapja, közel egymillió utas fordul meg ilyenkor a budapesti repülőtéren, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.