<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az idei Sziget Fesztiválra 20 ezer repülővel érkező külföldit vár a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA).

Az előzetes számítások és becslések szerint az egyhetes rendezvényre érkező külföldiek több mint egyharmada légi úton érkezik a magyar fővárosba. A mintegy 20 ezer utas jellemzően a fesztivál nulladik, vagy első napján érkezik, és az utolsó napon távozik.

A hirtelen megnövekedett utasforgalom ráadásul pár óra alatt megy át a terminálokon. A zökkenőmentes kiszolgálás érdekében ezért a BA a Sziget Fesztivál szervezőivel közösen a repülőtér mindhárom terminálján mobilpultokat helyezett el, ahol hostessek várják a szórakozni vágyó fiatalokat.

Az esemény szervezői egy térképet is tartalmazó szórólapot nyújtanak át részükre, amely a fesztivál programján kívül fontos közlekedési információkat is tartalmaz a Hajógyári sziget megközelíthetőségéről.

Augusztus egyébként az év legforgalmasabb hónapja, közel egymillió utas fordul meg ilyenkor a budapesti repülőtéren, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.