TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2011. január 13. 07:31

Jó évet várnak a globális autóipari beszállítók, miután 2010 is a vártnál jobban alakult - derül ki az A.T.Kearney tanácsadó szerdán ismertetett felméréséből.

A megkérdezett vállalatok 60 százaléka arra számít, hogy bevétele 10 százalékkal növekszik az idén 2010-hez képest, 25 százalék még ennél is nagyobb, 25 százalékos növekedést vár. Egyúttal enyhültek azok a tavaly még erősen ható félelmek, hogy az autóipari beszállítók közül egyre többen mennek majd csődbe.

Mindent egybevetve az A.T.Kearney globális autóipari barométere azt jelzi, hogy az ágazat túljutott a válságon, és igencsak optimistán ítéli meg a kilátásokat. Az A.T.Kearney a minden évben elkészített felméréshez 220 globális beszállító cég vezetőit kérdezi meg.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.