2005. december 19. 09:01

Jövőre egész Európában nagyobb sebességre kapcsolhat az irodapiac, derült ki a CB Richard Ellis (CBRE) ingatlan-tanácsadó cég elemzéséből. Az optimizmust az erősödő európai gazdaság és az alkalmazotti létszám várható növekedésére alapozzák a szakértők – írta a Napi Gazdaság.

A következő időszakban a kihasználatlansági mutató csökkenésére, s az utóbbi években padlót fogó bérleti díjak emelkedésére lehet számítani. A bérleti díjak 2006-ban lassú növekedést mutatnak majd, 2008-tól pedig már ezen a téren is gyorsulás várható, amiben nagy szerepe lesz annak, hogy addigra várhatóan megszűnik a túlkínálat az irodapiacon - írta a Napi Gazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.