1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Fellendült az ipari ingatlanok bérbeadása a fővárosban a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF) adatai szerint.

A harmadik negyedévben nem változott, 1,8 millió négyzetméter maradt a fővárosi modern ipari ingatlanterület, de az új bérbe adott terület elérte a 167 ezer négyzetmétert, amire utoljára 2009 utolsó negyedévében került sor - közölte a fórum az MTI-vel szerdán.

A harmadik negyedévi bérbeadás 89 százalékkal több a második negyedévinél és háromszorosa az egy évvel korábbinak.

A negyedév során a BIEF 26 tranzakciót rögzített, melyből 6 szerződéshosszabbítás volt, 103.700 négyzetméter összterületen. Nyolc szerződést kötöttek 10 ezer négyzetméternél nagyobb területre.

Az üresedési ráta 19 százalékra süllyedt a harmadik negyedévben. A múlt év elejétől, a második negyedév végéig a ráta 21-22 százalék között ingadozott.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!