2017. május 17. 12:37

Pozitívabb köntösben: legalább most nem konkrétan maga a vébé lett drágább! :-)Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

44,97 millió forinttal drágul a Városliget rehabilitációjának tájépítészeti tervezése, így 1,27 milliárd forint helyett 1,31 milliárdba fog kerülni, írja az Átlátszó.

A drágulást hivatalosan azzal indokolják, hogy a vizes vb Városligetbe kihelyezett szinkronúszás-helyszínének ingatlanját módosítani kell. És persze előre nem látható okok miatt kell növelni a számlát.


Az eredeti, 1,27 milliárdos szerződést még 2016 szeptemberében írta alá a kivitelezővel Városliget Zrt., a kormány pedig 2015 márciusában jelentette be, hogy Magyarország rendezi a 2017-es vizes vb-t, így azért megkockáztatjuk, hogy egy kicsit nagyobb odafigyeléssel azért előre is lehetett volna látni azokat a drágító okokat.

Viszont, mivel ez csak áttételesen vizesvébés biznisz, ezúttal - előre nem látható okokból kifolyólag! - legalább a torna költségszámlálójához nem kell hozzányúlnunk. Ez is valami.

mfor.hu