<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az európai uniós fejlesztési források eredményes végrehajtását támogató kommunikációs tevékenységre írt ki meghívásos közbeszerzést a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), a két részből álló feladatokra több mint fél milliárd forintot kíván költeni - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A munka két részből áll. Az első rész az ATL (hagyományos tömegkommunikációs eszközök) és a TCR (társadalmi célú reklám) kampányokhoz kapcsolódó médiavásárlásból és egyéb, a médiavásárláshoz kapcsolódó médiaügynökségi szolgáltatásból áll. Ennek a keretösszege bruttó 370 millió forint. A második rész az egyéb közérdekű tájékoztatás céljából történő médiavásárlásból és egyéb, a médiavásárláshoz kapcsolódó médiaügynökségi szolgáltatásból áll, amelyeknek a keretösszege bruttó 200 millió forint. A munka 2010. június 30-ig tart.

Feltétel, hogy az ajánlattevő médiavásárlásból származó forgalma az elmúlt két év mindegyikében érje el az első résznél a nettó 300 millió, a másodiknál pedig a 160 millió forintot. Az ajánlattevőknek az elmúlt három évből referenciákat is be kell mutatniuk. Az ajánlatkérő az öt, legnagyobb referenciával rendelkező céget hívja meg a pályázatra.

A részvételi jelentkezési határidő április 30. A kiválasztott - a második fordulóba jutott - társaságokat május 15-ig értesíti az ajánlatkérő NFÜ. A második szakaszban az oda bejutott cégeknek ajánlattételi biztosítékot kell letenniük. Ennek összege az első részre 3 millió, míg a második részre 1,5 millió forint.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az első részben legnagyobb súllyal a kedvezmények, míg a másodikban a média taktika minősége esik latba.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.