TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az európai uniós fejlesztési források eredményes végrehajtását támogató kommunikációs tevékenységre írt ki meghívásos közbeszerzést a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), a két részből álló feladatokra több mint fél milliárd forintot kíván költeni - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A munka két részből áll. Az első rész az ATL (hagyományos tömegkommunikációs eszközök) és a TCR (társadalmi célú reklám) kampányokhoz kapcsolódó médiavásárlásból és egyéb, a médiavásárláshoz kapcsolódó médiaügynökségi szolgáltatásból áll. Ennek a keretösszege bruttó 370 millió forint. A második rész az egyéb közérdekű tájékoztatás céljából történő médiavásárlásból és egyéb, a médiavásárláshoz kapcsolódó médiaügynökségi szolgáltatásból áll, amelyeknek a keretösszege bruttó 200 millió forint. A munka 2010. június 30-ig tart.

Feltétel, hogy az ajánlattevő médiavásárlásból származó forgalma az elmúlt két év mindegyikében érje el az első résznél a nettó 300 millió, a másodiknál pedig a 160 millió forintot. Az ajánlattevőknek az elmúlt három évből referenciákat is be kell mutatniuk. Az ajánlatkérő az öt, legnagyobb referenciával rendelkező céget hívja meg a pályázatra.

A részvételi jelentkezési határidő április 30. A kiválasztott - a második fordulóba jutott - társaságokat május 15-ig értesíti az ajánlatkérő NFÜ. A második szakaszban az oda bejutott cégeknek ajánlattételi biztosítékot kell letenniük. Ennek összege az első részre 3 millió, míg a második részre 1,5 millió forint.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az első részben legnagyobb súllyal a kedvezmények, míg a másodikban a média taktika minősége esik latba.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.