1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Felavatták az osztrák Becom GmbH tatabányai gyárcsarnokát, a 450 millió forintos beruházással hetven főre bővül az elektronikai összeszereléssel foglalkozó vállalat létszáma - közölte a cég ügyvezetője.

"A Becom Elektronics Hungary Kft. jogelődje az Airam Kft. családi vállalkozásként végzett bérmunkát az anyavállalatnak, majd 2003 végén az osztrák cég tulajdonába került" - tette hozzá FischerTibor.

A társaság 2005-ben vásárolt egy hektárt a Tatabányai Ipari Parkban, ahová egy ezer négyzetméteres, később bővíthető csarnokot építettek, a kezdetekben 32 főt alkalmaztak.

A jogelőd Airam Kft. 2001-es alapítása óta évente átlagosan 30-40 százalékkal növelte nettó árbevételét, amely tavaly meghaladta a 173 millió forintot.

A Becom GmbH a burgenlandi Lockenhausban működik, kisszériás elektronikai gyártást és fejlesztést végeznek. A cég 2006-ban ünnepelte fennállásának huszadik évfordulóját, dolgozóinak száma 320 fő, forgalmuk meghaladja a harmincmillió eurót.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!