1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kisebb lassulás után több fővárosi projekt is felgyorsulhat a közeljövőben a BÉT-re az idén belépett, luxemburgi bejegyzésű Orco Property Group ingatlanbefektetőnél. A társaság öt futó hazai beruházásának értéke 290 millió euró - írja a Világgazdaság.

November végén adják át az Avenue Gardens lakásait az Andrássy úton, eddig a luxuslakások közel egyharmada kelt el. A főútvonal másik orcós beruházása a Párizsi Nagyáruház, annak környékén a közelmúltban megélénkültek a munkák, s várhatóan jövő őszre végeznek.

A Budapesti Értéktőzsde Vörösmarty téri volt székhelyének helyén 2009 tavaszán nyitják meg a luxusminőségű bevásárló- és szolgáltatóközpontot. Jelenleg a bérlői mix kialakítását végzik, az építési engedélyt megkapták, a kivitelezés hamarosan indul.

Az irodapiacon két beruházással is jelen van a cég. A Szervita téren az elavult parkolóház átalakítását tervezi, az átadás 2010 második negyedévére várható. A Váci úton a 190-es szám alatti telken lehet egy másik felső kategóriás irodaház is, az építkezést valószínűleg jövő ősszel kezdik, a befejezés pedig két évvel később lesz esedékes - számol be a Világgazdaság. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!