<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

A Nitrogénművek Zrt. a vevők komplett kiszolgálása érdekében és a folyamatos beruházási tevékenységének eredményeként a Cargill Magyarország Zrt.-től Somogy megyében három helyen – Barcs, Nagyatád, Kiskorpád – Tolna megyében két helyen - Hőgyészen és Nagydorogon, valamint a Békés megyei Nagykamaráson telephelyeket vásárolt, közölte a Bige Holding.

Ezzel a cégcsoport magyarországi telephelyeinek száma 10-re bővült. A Bige Holding cégcsoporthoz tartozó NZRT-TRADE Kft. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Nagykállón, Békés megyében Sarkadon, Bács-Kiskun megyében Bátmonostoron, a Nádudvari Agrokémiai Kft. Hajdú-Bihar megyében Nádudvaron üzemeltet telephelyet.

Az exportpiaci fejlődés eredményeként a Nitrogénművek Zrt. romániai leányvállalata is vásárolt a közelmúltban Romániában, Temes megyében két telephelyet.

A telephelyeken elhelyezkedő raktárak alkalmasak csomagolt műtrágya mellett termény, vetőmag és növényvédő szer tárolására. A Bige Holding a közeljövőben további telephelyek vásárlását tervezi a belföldi és export piacain egyaránt.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.