2p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

A Díjbeszedő csoport a FOLD-R Zrt. többségi részvénycsomagjának megvásárlásával tovább erősítette piacvezető pozícióját a nagy volumenű, megszemélyesített küldemények nyomdai piacán, egyben tovább bővítette a kereskedelmi bankok számára nyújtott szolgáltatási palettáját. Az elsősorban pénzintézeti ügyfélkörrel rendelkező FOLD-R Zrt. megvásárlása komoly lépést jelent a Díjbeszedő Holding stratégiai célkitűzéseinek megvalósításában.

A FOLD-R nyomdai tevékenységének integrációja a nyomtatás, megszemélyesítés és küldemény-előállítás területén egyszerű kapacitásbővítés mellett jelentős szinergiahatásokat is eredményez a Díjbeszedő Holdingnál.

Az informatikai outsourcing-tevékenységet is végző FOLD-R ugyanakkor a csoport pénzintézeti partnerei számára nyújtott szolgáltatási körének bővítését (bankkártya- és mobilbanki szolgáltatások) is biztosítja.

Jelinek Gábor, a Díjbeszedő Holding vezérigazgató-helyettese az akvizíció kapcsán kijelentette: "A felvásárlás a telített nyomdai, küldemény-előállítási piac konszolidációjának első komoly lépéseként is értékelhető. A már eddig is széles tevékenységi paletta, a két társaság szaktudásának és eszközparkjának egyesítése nyomán hamarosan újabb, innovatív megoldásokkal is bővülhet."

Az akvizíció nyomán a FOLD-R a Díjbeszedő Csoport egyik különálló vállalataként, eddigi menedzsmentjének irányítása alatt működik tovább.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!