2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Felvásárolta riválisát, az Unicomm Távközlési Szolgáltató Társaságot az Enternet Invest Zrt. 220 millió forintért. Az üzletrész szeptemberi adás-vétele után a két vállalat október 10-én zárta le az ügyletet.

A felvásárlásnak köszönhetően az EnterNet cégcsoport egy új üzletággal, vonalas telefonszolgáltatással bővítette szolgáltatásai körét, mivel az Unicomm ezen piac üzleti szegmensében jelentős részesedéssel bír. Az új szolgáltatástól az EnterNet szolgáltatáskörének és ezáltal ügyfélkörének bővülését, bevételeinek növekedését reméli. Az Unicomm név nem szűnik meg azonnal a felvásárlást követően, az EnterNet fokozatosan igyekszik konszolidálni a vállalatot a cégcsoportba - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

"A felvásárlás lehetővé teszi számunkra, hogy az Unicomm által bevezetett fejlesztésekkel és a vállalat már meglévő szolgáltatásaival az EnterNet tovább bővítse széleskörű termékpalettáját. Az EnterNet kiemelten fontosnak tartja, hogy az ügyfelek a lehető legtöbb szolgáltatást egy helyen vehessék igénybe, az Unicomm integrálásával pedig még nagyobb ügyfélkörnek, még teljesebb szolgáltatást tudunk biztosítani" - mondta el Bauer Róbert, az EnterNet cégcsoport igazgatóságának elnöke. 

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!