<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

27,5 százalékkal nőttek az Umbro sportszergyártó vállalat részvényei, miután egy meg nem nevezett kérő ajánlatot tett a társaságra.

A Reuters hírügynökség az ügyhöz közel álló forrásra hivatkozva a Niket nevezte meg a lehetséges ajánlattevőként, azonban az amerikai vállalat nem kívánta megerősíteni az értesülést, és spekulációnak minősítette azt, írja a BBC News.

A brit sportszergyártó elismerte, hogy megkereste őket egy társaság, azonban ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ajánlatot is tesznek az Umbróra.

Az Umbro nehézségekkel küzd az utóbbi időben, miután jelentősen csökkentek a társaság 2007-es eladásai. A vállalat az angliai válogatottnak és hat Premier League-ben játszó csapatnak szállít felszerelést.

A sportszerpiac jelentősen megszilárdult, mióta az Adidas 2005-ben megvásárolta a Reebokot. Az Adidas lehet a következő felvásárlási spekuláció témája, miután a PPR francia kiskereskedelmi vállalat jelentős tulajdont szerzett a német sportszergyártó Pumában.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.