<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

A banki informatikai fejlesztésben nemzetközi tekintéllyel bíró, magyar hátterű IND Groupot felvásárolja a core-banki rendszerek vezető gyártója a Misys. A magyar vállalakozás a jövőben a globális pénzügyi technológiai vállalat Digital Channels divíziójává válik.

A Misys világszerte ismert és elismert szereplője a pénzügyi technológiaiparnak.  A 120 országban jelenlévő, közel 2000 ügyféllel rendelkező szoftvercég a változó fogyasztói igényeket felismerve döntött úgy, hogy a jövőben az IND Group digitális banki termékeivel  és innovatív megoldásaival erősíti portfólióját. A magyar hátterű, termékeivel sorozatosan innovációs díjakat elnyerő IND Group részvények 100 százalékának felvásárlásáról 2014. február 10-én írták alá a szerződést.
A két vállalat között 2013 tavaszától már partneri kapcsolat van, a Mysis a világ számos részén sikerrel értékesíti az IND Group banki front-end megoldásait (Misys BankFusion Digital Channels néven). A felvásárlással a Misys több évtizedes core-banking tudása, tapasztalata és kiterjedt ügyfélköre ezt követően az IND Group innovatív, többszörösen díjnyertes megoldásaival, és a végfelhasználók igényeinek mély ismeretével bővül. A Misys így a globális piacon egyedülállóan széleskörű (end-to-end) retail banki megoldást tud kínálni.

Az 1997-ben alapított, a 2013-as esztendőt 5 milliárd forintot meghaladó árbevétellel záró IND Group egyedisége leginkább abban rejlik, hogy nem a banki elvárásoknak próbál megfelelni, hanem az ügyfelek használati szokásaiból kiindulva jut el a végső megoldásig. Ezáltal a bankok is jobban megismerhetik az ügyfeleket, és személyre szabott szolgáltatásaikkal segítik őket pénzügyeik intézése során. A digitális banki megoldások amellett, hogy optimalizálják a csatornaköltségeket, jobb felhasználói élményt biztosítanak, ami nemcsak az ügyfélmegtartás egyre fontosabb követelménye, hanem a sikeres online értékesítés alapja is.  

"Ez mind az ügyfeleink mind pedig a két cég számára egyaránt egy hihetetlenül izgalmas lépés" – nyilatkozta Nadeem Syed, a Misys ügyvezető igazgatója. "A digitális bankolás piaca napjainkban fénykorát éli. Több mint fél milliárd ember már jelenleg is használ mobil eszközöket pénzügyei intézésére, és ez a szám a következő négy évben meg fog duplázódni. Az IND Grouppal kötött megállapodás erősíti digitális bankolási szolgáltatásainkat, mivel világszínvonalú és ügyfélközpontú megoldásokat hoz a Misys szolgáltatási körébe. Az akvizíció révén erősíteni tudjuk globális piacvezető pozíciónkat."

"A víziónk mindig is az volt, hogy segítsünk az embereknek jobban megérteni és menedzselni mindennapi pénzügyeiket. A fogyasztók kényelmet, egyszerűséget keresnek, ugyanakkor óvatosak, amikor a pénzükről döntenek. Nekünk az a dolgunk, hogy a bankokat olyan eszközökkel vértezzük fel, melyek segítségével bárki számára élmény lesz pénzügyeik intézése. A Misys keretein belül még jobban fel tudjuk gyorsítani digitális megoldásaink fejlesztését, és így az egész világ számára frusztráció-mentessé tehetjük a bankolást" – nyilatkozta Vinnai Balázs, az IND Group ügyvezetője, aki a jövőben a Digital Channels üzletágat vezeti majd a Misys–on belül.

A Misys további befektetéseket tervez a jövőben a fejlesztési kapacitások terén és szélesíteni szeretné hálózatát is, hogy még több országban váljanak elérhetővé megoldásai. Az IND Group innovációs képességét felhasználva a Misys minden létező banki csatornán átívelő, úgynevezett "omnichannel" megközelítést nyújt pénzintézeti ügyfeleinek. Ez nagyban hozzásegíti a bankokat ahhoz, hogy megértsék az ügyfeleik igényeit, célzott és releváns ajánlatokat nyújtsanak számukra, és ezáltal növeljék bevételeiket.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.