2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Megnyílt Magyarország legnagyobb nagykereskedelmi áruházláncának benzinkútja. A budaörsi és a miskolci áruház parkolójában lévő töltőállomásoknál a piaci árhoz képest kedvezőbben juthatnak üzemanyaghoz a vásárlók.

Euro 95-ös benzin, valamint gázolaj értékesítését kezdte meg a budaörsi és miskolci Metro benzinkút. Az áruházak parkolójában lévő kútnál egyszerre négy jármű tankolhat. Az üzemanyagon kívül, a töltőállomások mellett működő üzletekben autós cikkek és egyéb kiegészítők is kaphatók.

Az alacsony ár mellett, a piacon egyedül álló módon a Cash & Carry áruház további kedvezményt ad Metro kártyával rendelkező vásárlóinak. Számukra a piaci árhoz képest az árelőny így kétszeres. A vállalat további üzemanyagtöltő állomások nyitását tervezi a közeljövőben.

Az új benzinkutak a Metro és az Envirochem közös beruházásaként jöttek létre. "Az autóval érkező vásárlóink részére szeretnénk szolgáltatásainkat bővíteni a kedvező árú üzemanyagvásárlási lehetőséggel" - fogalmazott Jaross Tamás a Metro vezérigazgatója.

A hazai hipermarketlánc-piac két meghatározó szereplője, a Tesco és az Auchan már korábban megnyitotta saját benzinkútjait. Mintegy 14 Tesco-kút várja a vásárlókat a piaci árnál 10 forinttal olcsóbb üzemanyaggal, míg az Auchan jelenleg három töltőállomást működtet.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!