<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A hitelválság egyelőre nincs jelentősebb hatással a ferihegyi repteret üzemeltető Budapest Airport (BA) Zrt. gazdálkodására - írta a szerdai Napi Gazdaság.

A Budapest Airportnak sem a SkyEurope tavalyi kivonulása, sem a Sterling minapi csődje nem okoz komoly bevételkiesést, mivel célállomásaikra más légitársaságoknak is vannak közvetlen járataik, így az utasonként 14-18 eurós reptéri illeték jó része befolyik.

Komolyabb gond Ferihegyen a Ryanair hathetes, majdnem teljes leállása: a 180 leállított járat ugyanis olyan célállomásokra repül, ahova más társaság nem repül Ferihegyről. Itt tehát egy ideig jelentős lehet az elmaradt reptéri illeték összege, bár a Ryanair a reptér havi egymillió-hatszázezres utasforgalmából a lap információi szerint csupán néhány tízezret képviselt.

A Budapest Airport a vetélytárs reptér-üzemeltetőkkel szemben jobb helyzetben van, mivel nem hitelből fedezi a napi működését, ehhez megfelelő készpénzforrást biztosítanak a cég bevételei - olvasható a Napi Gazdaságban.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.