<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Megkezdték az egyeztetést a felek Ferihegyen, a sztrájkot hirdetett két szakszervezet és a munkáltató képviselői kedden 10 órakor ültek ismét tárgyalóasztalhoz - közölte Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője az MTI-vel.

A helyzet 10 óra után sem változott a repülőtéren, a sztrájk ellenére valamennyi járat közlekedik, késés nélkül, menetrendszerűen. A reggeli műszak 76 százaléka felvette a munkát, ennek köszönhetően zökkenőmentesen üzemel a repülőtér.

Az 1-es terminált bezárta a BA, a járatok a 2B terminálról indulnak, ahol teljes kapacitással működik az összes utasbiztonsági csatorna. A BA reggel 9 órakor megnyitotta a 2A terminál poggyászellenőrző rendszerét is, ennek köszönhetően tovább gyorsult az utasok kiszolgálása.

A BA reményei szerint tartani tudják a reggeli szolgáltatási színvonalat a nap hátralévő részében is. A reptér üzemeltetője ennek ellenére arra kéri az utasokat, hogy a gép indulása előtt két és fél órával jelenjenek meg a repülőtéren.

A Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) és a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) hétfőn délután 4 órától folytatja a december 22-én felfüggesztett munkabeszüntetést.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.