<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Időben elindultak a hajnali gépek a ferihegyi reptérről, a forgalomban nincs fennakadás, járatot nem kellett törölni, késésekre azonban számítani kell a hétfőtől folytatott sztrájk miatt.

Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője kedden reggel elmondta, hogy a diszkont légitársaságok hajnalban közlekedő gépei késések nélkül elindultak. Hozzátette: a nap folyamán négy utasbiztonsági csatornát tudnak üzemeltetni, így járattörlésekkel nem számolnak, legfeljebb késésekkel.

Ezért a BA arra kéri az utasokat, hogy indulás előtt három órával érjenek ki a reptérre.

A Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) és a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) hétfőn délután 4 órától folytatja a december 22-én felfüggesztett munkabeszüntetést, miután a felek azóta többször egyeztettek, eredménytelenül.

A munkaadó kedden is várja a szakszervezeteket délelőtt 10 órára a tárgyalások folytatására, ahová közvetítői és döntőbírói szolgálattól is hívtak szakembert.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.