<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Nagy tömeg alakult ki hétfőn délután a ferihegyi repülőtér 2B terminálján, miután a repülőtéri szakszervezetek hétfőn 16 órától újraindították december 22-én felfüggesztett sztrájkjukat; átmenetileg az utasfelvétel szünetel.

Hétfőn 17 óra után nem sokkal a 2A és a 2B terminálon is folyamatos volt az utasfelvétel, majd 17.30-kor 18 óráig felfüggesztették. Ennek ellenére csak három járatnál jeleztek késést az információs táblán.

Az utasbiztonsági ellenőrzés teljesen szünetelt a 2A és a 2B terminálon, és a 2B-n nagy sorok torlódtak fel 17 órára. Szollár Domokos, a Budapest Airport (BA) szóvivője elmondta, hogy jelenleg három utasbiztonsági kapu működik.

Az 1-es terminált a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) és a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) sztrájkjának kezdete után lezárták. A menetrendi tábla szerint a 2A és B terminálokról induló járatok közül egyelőre egyet sem kellett törölni, az utasfelvétel folyamatos.

A 2B terminálon az utasbiztonsági ellenőrzésre várakozók közül sokan tanácstanok, nem is tudják, miért hosszabbodik a várakozási idő. A charter járattal utazók felvétele a 2B terminálon zajlik.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.