TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az idén két irodaberuházását adja át a Wing (korábban Wallis Ingatlan) Zrt. 11,5 milliárd forint értékben, de további fejlesztéseket is tervez - hangzott el az ingatlanfejlesztő szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten.

A budapesti Millenáris Parkban két kisebb irodaépület készül el a tavaszra 3,5 millió euró beruházással, a Népliget mellett lévő Könyves Kálmán körúti fejlesztés értéke pedig nyolcmilliárd forint - mondta Árendás Gergely, a Wing irodafejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettese.

A futó fejlesztésekre már megkötötték a finanszírozási szerződéseket, de az új projektek közül csak a jó helyen lévő, hatékony irodaházakat finanszírozzák a bankok, és előbérletet is igazolni kell - vázolta a megváltozott helyzetet Noah M. Steinberg elnök-vezérigazgató.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.