2009. január 21. 13:59

Az idén két irodaberuházását adja át a Wing (korábban Wallis Ingatlan) Zrt. 11,5 milliárd forint értékben, de további fejlesztéseket is tervez - hangzott el az ingatlanfejlesztő szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten.

A budapesti Millenáris Parkban két kisebb irodaépület készül el a tavaszra 3,5 millió euró beruházással, a Népliget mellett lévő Könyves Kálmán körúti fejlesztés értéke pedig nyolcmilliárd forint - mondta Árendás Gergely, a Wing irodafejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettese.

A futó fejlesztésekre már megkötötték a finanszírozási szerződéseket, de az új projektek közül csak a jó helyen lévő, hatékony irodaházakat finanszírozzák a bankok, és előbérletet is igazolni kell - vázolta a megváltozott helyzetet Noah M. Steinberg elnök-vezérigazgató.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.