1p

Az idén két irodaberuházását adja át a Wing (korábban Wallis Ingatlan) Zrt. 11,5 milliárd forint értékben, de további fejlesztéseket is tervez - hangzott el az ingatlanfejlesztő szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten.

A budapesti Millenáris Parkban két kisebb irodaépület készül el a tavaszra 3,5 millió euró beruházással, a Népliget mellett lévő Könyves Kálmán körúti fejlesztés értéke pedig nyolcmilliárd forint - mondta Árendás Gergely, a Wing irodafejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettese.

A futó fejlesztésekre már megkötötték a finanszírozási szerződéseket, de az új projektek közül csak a jó helyen lévő, hatékony irodaházakat finanszírozzák a bankok, és előbérletet is igazolni kell - vázolta a megváltozott helyzetet Noah M. Steinberg elnök-vezérigazgató.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!