TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az AIG/Lincoln Hungary megkezdte az IP West irodaház 21 millió euróba (mintegy 5,5 milliárd forint) kerülő III.-V. ütemének építését, jelentette be szerdán Gárdai János gazdasági igazgató, a kizárólagos bérbeadó Jones Lang LaSalle céggel tartott közös ügynöktalálkozón.

A főváros XI. kerületében, a Budafoki és a Dombóvári út találkozásánál álló irodaház első két üteme már elkészült, ezek alapterülete 16 ezer négyzetméter, a beruházás költsége pedig 27 millió euró (7 milliárd forint) volt.

A nemrégiben indított újabb három ütem 14 ezer négyzetméterrel növeli a bérbe adható irodaterületet. A mélygarázsban négy szinten 840 autónak jut hely. A gazdasági igazgató elmondta, hogy a projekt finanszírozója az MKB Bank, de a finanszírozási arányt üzleti titoknak nevezte.

Az AIG/Lincoln Hungary a lágymányosi Info-parkban kezdte magyarországi tevékenységét. Az irodaházak mellett fejlesztett logisztikai és kereskedelmi létesítményeket is. A készülő projektekkel együtt fejlesztéseinek összértéke eléri a 220 millió dollárt (mintegy 130 millió euró, illetve 34 milliárd forint).

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.