2015. augusztus 28. 16:10

Egymilliárd ember használta egyetlen nap a Facebookot a közösségi oldal fennállása óta először.

"Elérkeztünk egy mérföldkőhöz, először történt meg, hogy egymilliárd ember használta a Facebookot egyetlen napon. Hétfőn a Föld lakói közöl minden hetedik használta a Facebookot ahhoz, hogy kapcsolatba léphessen barátaival, családjával" - adta hírül csütörtökön saját Facebook-oldalán mark Zuckerberg, a közösségi oldal alapítója.

A közösségi oldalnak júniusi közlése szerint mintegy 1,49 milliárd felhasználója van, akik havonta legalább egyszer bejelentkeznek rá. 65 százalék, mintegy 968 millió ember minden nap használja.

A Facebookot Mark Zuckerberg hozta létre 2004-ben, amikor még a Harvard Egyetem diákja volt.

Zuckerberg csütörtöki posztjában további növekedést vetített előre. "Ez az első alkalom, hogy elértük ezt a mérföldkövet, és ez csak a kezdet az egész világ összekapcsolásához" - írta.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.