TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2015. augusztus 28. 16:10

Egymilliárd ember használta egyetlen nap a Facebookot a közösségi oldal fennállása óta először.

"Elérkeztünk egy mérföldkőhöz, először történt meg, hogy egymilliárd ember használta a Facebookot egyetlen napon. Hétfőn a Föld lakói közöl minden hetedik használta a Facebookot ahhoz, hogy kapcsolatba léphessen barátaival, családjával" - adta hírül csütörtökön saját Facebook-oldalán mark Zuckerberg, a közösségi oldal alapítója.

A közösségi oldalnak júniusi közlése szerint mintegy 1,49 milliárd felhasználója van, akik havonta legalább egyszer bejelentkeznek rá. 65 százalék, mintegy 968 millió ember minden nap használja.

A Facebookot Mark Zuckerberg hozta létre 2004-ben, amikor még a Harvard Egyetem diákja volt.

Zuckerberg csütörtöki posztjában további növekedést vetített előre. "Ez az első alkalom, hogy elértük ezt a mérföldkövet, és ez csak a kezdet az egész világ összekapcsolásához" - írta.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.