2010. február 25. 08:06

Az Italcamion Kereskedelmi Kft. befejezte annak a 43 Iveco tehergépjárműnek az átadását, amelyek beszerzéséről a Magyar Posta Zrt. tavaly szeptemberben döntött - írja a Napi Gazdaság csütörtökön.

A posta összesen nettó 592 millió forint értékben kötött szerződést a könnyű tehergépkocsik szállítására; az új járművek forgalomba helyezésével meghaladja a kétszázat a posta ilyen márkájú autóinak száma.

Az autók a budaörsi posta-központ és az ország nagyvárosai közötti postai konténerszállításban vesznek részt, működtetésükre négyéves garanciát biztosít az Iveco. A posta összesen több mint három és félezer járművet üzemeltet.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.