2009. augusztus 28. 08:11

A Fővárosi Bíróság nem jogerős elsőfokú ítéletében sajtó-helyreigazító közlemény publikálására kötelezte a napilapot.

A Magyar Hírlap azt a valós tényt, hogy Dr. Futó Péter 2008-ban tulajdonrészt szerzett a Portfolio Real Estate Kft.-ben, abban a hamis színben tüntette fel, mintha személyes érintettsége lenne a cég által még 2006-ban az Újbudai Önkormányzattal kötött ingatlan adás-vételi szerződésben, amelynek körülményei utóbb jogvitát képeztek.

"A Széles Gábor tulajdonában álló napilapban nem ez volt az egyetlen, a Futureal és Futó Péter jó hírnevét sértő, valótlan állításokkal és csúsztatásokkal teli cikk. A Magyar Hírlap hónapok óta rágalomhadjáratot folytat a társaság, és annak társtulajdonosa, Dr. Futó Péter ellen. A Futureal és Futó Péter – megelégelve a lejárató kampányt – több pert is indított, amelyek közül ez az első, amelyben ítélet született", olvasható Futó Péter közleményében.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.