1p

A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. egyetlen dolgozói érdekképviselete sem jelezte, hogy csatlakoznának a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) által meghirdetett szolidaritási sztrájkhoz - közölte a társaság szóvivője szerdán az MTI érdeklődésére.

Stöckert Dávid megjegyezte: a társaságnál nem is működik VDSZSZ-szervezet. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének sztrájkbizottsága szerda délelőtt dönt a már meghirdetett szolidaritási sztrájk kezdésének időpontjáról; a megmozdulással Gaskó István elnök közlése szerint a BKV munkavállalóival való együttérzésüket fejezik ki.

A VDSZSZ hétfőn hirdetett határozatlan idejű országos szolidaritási sztrájkot. A vasutasok sztrájkja elsősorban a Budapest környéki vasúti közlekedésre koncentrál majd, de hatással lesz az egész ország vasúti közlekedésére.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!