TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2010. január 13. 09:06

A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. egyetlen dolgozói érdekképviselete sem jelezte, hogy csatlakoznának a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) által meghirdetett szolidaritási sztrájkhoz - közölte a társaság szóvivője szerdán az MTI érdeklődésére.

Stöckert Dávid megjegyezte: a társaságnál nem is működik VDSZSZ-szervezet. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének sztrájkbizottsága szerda délelőtt dönt a már meghirdetett szolidaritási sztrájk kezdésének időpontjáról; a megmozdulással Gaskó István elnök közlése szerint a BKV munkavállalóival való együttérzésüket fejezik ki.

A VDSZSZ hétfőn hirdetett határozatlan idejű országos szolidaritási sztrájkot. A vasutasok sztrájkja elsősorban a Budapest környéki vasúti közlekedésre koncentrál majd, de hatással lesz az egész ország vasúti közlekedésére.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.