<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem volt nehéz dolga, egyedül indult érte. Közben 170 millióval meg is drágult a feladat.

Jól sikerült Garancsi István friss cégbevásárlása: a becsült nettó 290 millió forint helyett 466 millióért új vállalata, a G4S Készpénzlogisztikai Kft. szállíthatja egy évig a vasúti pénztárak bevételeit, írja a Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetményre hivatkozva a napi.hu.

Garancsi István és Orbán Viktor (fotó: MTI)

A kiírás külön kezeli Kelet- és Nyugat-Magyarországot, előbbi területen 120 értékesítési helyről kell elszállítani, majd feldolgozni a bankjegyeket és az érméket, 94 200 szállítással, utóbbi területen 60 az értékesítési helyek, 41 ezer a szállítások száma. A beszerzésen Garancsi cége egyedüli ajánlattevőként indult. Szerződését az ajánlatkérő MÁV-Start Vasúti Személyszállító Zrt. egy évvel meg is hosszabbíthatja.

A G4S Készpénzlogisztikai Kft. tulajdonosa a G4S International Holding Ltd., amelynek anyacégétől a közelmúltban vette meg magyarországi biztonságtechnikai érdekeltségeit a GaranSec Zrt. Az utóbbi céget az egyebek mellett a Videoton FC-t és a Market Építő Zrt.-t tulajdonló Garancsi István alapította 2017 októberében.

mfor.hu