<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Eltűnik Budapest egyik legégőbb szégyenfoltja, luxuslakások lesznek a helyén.

20 milliárd forintból pofozzák ki a félbehagyott SZOT-üdülőt, hogy luxuslakásokat létesíthessenek, árulta el Wáberer György a Világgazdaságnak adott interjújában.

A Rózsadomb kellős közepén álló, a Margit-hídról nyíló szép budai panorámába izomból belerondító betonmonstrum ingatlanját Wáberer 2015-ben szerezte meg. Hogy mihez kezd az amúgy tényleg remek helyen fekvő területtel, arról sokáig csak annyit lehetett tudni, hogy társasházat építtet, de az üzletember most előrukkolt néhány részlettel.

„A Budapest egyik legszebb részén fekvő területen olyan társasházat építünk, amelyben a legigényesebb, legszínvonalasabb lakások kapnak helyet. Az igényektől függ a kialakítandó lakások száma, de terveink szerint hetven-nyolcvan, főleg 150 négyzetméteres luxuslakást akarunk építeni.”

- mondta Wáberer a Vg-nek. Aztán arról is beszélt, hogy már meg is van a kivitelező, ami nem más, mint Orbán Viktor barátja, Garancsi István tulajdonában álló Market Zrt.. Garancsiék 20 milliárdot kapnak a munkáért, az építkezés napokon belül kezdődik, a luxus lakóparkot a tervek szerint 2019 júniusában adják majd át.

mfor.hu