<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Julija Timosenko ukrán kormányfő hétfőn, Moszkvába érkezését követően ismét találkozott orosz kollégájával, Vlagyimir Putyinnal. A megbeszélésről, amely jelenleg már több mint egy órája tart, egyelőre semmi nem szivárgott ki.

Az orosz kormány korábbi bejelentése szerint a Gazprom orosz és a Naftogaz ukrán vállalat közép-európai idő szerint 13.30 órakor írták volna alá a gázszállításokról szóló megállapodást - és ezen a miniszterelnökök jelenlétét is ígérték -, erre azonban a jelzett időpontban nem került sor.

Timosenko és Putyin a hétvégén előzetes megállapodást kötöttek a gázvita megoldásáról.

Akkor azt ígérték, a megállapodás aláírását követően hétfőn megindulhat az orosz gáz Európa felé.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.