2002. július 18. 11:40

A lengyel olajipar privatizációjának fejleményein, már nem szabad meglepődni.

Alig több mint egy hét telt el azt követően, hogy kiderült, (a felek megegyezésének hiányában) mégsem közösen indul a Rotch Energy és a Lukoil a Gdnaski Finomító 75%-os részvénycsomagjáért, ám mostanra úgy tűnik a két fél mégis közös ajánlatott adott be Nafta Polskának a Finomítóra. Az ajánlat tényét megerősítették.

A Rotch Energy a MOL-t legyőzve tavaly májusában kapott kizárólagos tárgyalási jogot a többségi pakett megszerzésére. A Rotch idén azért vonta be partnernek a Lukoilt, mert tudta biztosítani a lengyelek által kért pénzügyi garanciákat.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.