<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

60 ezer négyzetméterével ez a csarnok lesz az ország legnagyobb ipari parkja.

A Bosch új, 60 ezer négyzetméteres csarnokának felépítésével a hatvani lesz Magyarország legnagyobb ipari parkja - jelentette ki Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter az Inpark Hatvan Ipari Park Kft. közel 17 milliárd forintos ingatlanfejlesztési beruházásának pénteki alapkőletételén.

Horváth Richárd polgármester, Daniel Korioth, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója, a magyarországi Bosch csoport vezetője, Török Zsombor János, a NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója, Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára és Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter (b-j) a Bosch német iparvállalat regionális logisztikai központjának alapkőletételi ünnepségén Hatvanban 2017. szeptember 15-én. (MTI)

Az új logisztikai központ 250 új munkahelyet teremt, és ezzel alegtöbb embert foglalkoztató külföldi befektető lesz Magyarországon, mondta Seszták.

Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője azt mondta, hogy a Bosch - új logisztikai központjának helyszínét keresve - Lengyelország és Csehország helyett döntött Magyarország és Hatvan mellett.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.