TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2017. szeptember 15. 10:47

60 ezer négyzetméterével ez a csarnok lesz az ország legnagyobb ipari parkja.

A Bosch új, 60 ezer négyzetméteres csarnokának felépítésével a hatvani lesz Magyarország legnagyobb ipari parkja - jelentette ki Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter az Inpark Hatvan Ipari Park Kft. közel 17 milliárd forintos ingatlanfejlesztési beruházásának pénteki alapkőletételén.

Horváth Richárd polgármester, Daniel Korioth, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója, a magyarországi Bosch csoport vezetője, Török Zsombor János, a NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója, Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára és Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter (b-j) a Bosch német iparvállalat regionális logisztikai központjának alapkőletételi ünnepségén Hatvanban 2017. szeptember 15-én. (MTI)

Az új logisztikai központ 250 új munkahelyet teremt, és ezzel alegtöbb embert foglalkoztató külföldi befektető lesz Magyarországon, mondta Seszták.

Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője azt mondta, hogy a Bosch - új logisztikai központjának helyszínét keresve - Lengyelország és Csehország helyett döntött Magyarország és Hatvan mellett.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.