1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

A BT ötéves szerződést írt alá a Procter & Gamble-lel (P&G) a cég informatikai igényeire szabott integrált szolgáltatásportfólió nyújtására és menedzselésére. A szerződés értéke eléri a 650 millió dollárt.

A megállapodás értelmében a jövőben a BT (korábban British Telecom) szállítja és üzemelteti a P&G helyi és távolsági hálózati infrastruktúráit 82 ország több mint 1100 pontján. Ezen túlmenően a BT magas szintű, nagy sebességű IP-alapú globális MPLS (többprotokollos címkekapcsolási) infrastruktúrára migrálja az IT-szolgáltatásokat.

A P&G stratégiai szempontból versenyelőnye növelésére, üzleti folyamatainak és működésének optimalizálására, valamint innovációs képességeinek és üzleti reakciókészségének javítására is fel tudja használni a megoldást, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

„Örömünkre szolgál, hogy mi nyújthatjuk és menedzselhetjük a P&G jelenlegi és jövőbeni működését támogató kiterjedt IT-szolgáltatásokat – jelentette ki François Barrault, a BT Global Services vezérigazgatója.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!