2001. március 14. 11:00

A csatlakozási tárgyalásokon hamarosan a legproblematikusabb fejezetek kerülnek elő.

A csatlakozási tárgyalásokon hamarosan a legproblematikusabb fejezetek kerülnek elő, például a munkaerő szabad áramlása, amelyben még nem is készült el a közös uniós álláspont - jelentette ki a Gottfried Péter, a Külügyminisztérium integrációs államtitkára a La Libre Belgique-nek adott interjújában. Gottfried környezetvédelem kérdéseinél nem tart a feszültségtől, sőt kellemes meglepetésre számít.

A munkaerő szabad áramlásánál - ahol az unió valószínűleg átmeneti korlátozásokat kér - Budapest azért sem akar érdemi korlátozást, mivel Magyarországon csökken a rendelkezésre álló munkaerő, annak mobilitása is alacsony, ráadásul a demográfiai trendek is uniós munkaerőre-hiányt valószínűsítenek.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.