TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Alan Greenspan, a Federal Reserve (Fed) elnöke egy keddi nyilatkozatában közölte, hogy a Fed még messze nem merítette ki a gazdaság élénkítésére és az infláció kordában tartására rendelkezésére álló eszközeit.

A Fed a közelmúltban 50 bázisponttal negyven éves mélypontra, évi 1,25 százalékra csökkentette irányadó kamatát. Közgazdászokban és piaci szereplőkben ezt követően egyaránt megfogalmazódott a kétség a Fed további lehetőségeivel kapcsolatban. Greenspan szerint az elmúlt évi amerikai recesszió enyhesége egyben az abból való kilábalást is nehezebbé teszi. Az elnök felhívta a figyelmet arra, hogy mind Japánban, mind pedig az Európai Unióban szerkezeti reformokra van szükség, e nélkül a fiskális és a monetáris politikai ösztönzések csupán átmenetiek lesznek.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.