Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Médiatudor néven indított weboldalt a Media Smart Hungary Oktatási Kht. A szervezők célja, hogy a gyerekek helyesen értékeljék és értelmezzék a reklámokat és felkészüljenek a kritikus, tudatos fogyasztói magatartásra.

A Médiatudor az első olyan program Európában, és így hazánkban is, amely az alsó tagozatos diákok médiatudatosságának fejlesztését célozza. Ezt a célt a program egyrészt ingyenesen biztosított iskolai oktatási segédanyagokkal, másrészt a szülők bevonásával törekszik megvalósítani.

Az Európa kilenc országában párhuzamosan működő Media Smart nemzetközi non-profit oktatási program a 6-11 évesek médiatudatosságának fejlesztését célozza meg. A projekt keretében tananyagok és tájékoztatók készülnek, és január 14-étől site-on is elérhetők az információk. A weblap olyan kérdéseket feszeget, mint a gyerekek és a média viszonya, a szelektív médiafogyasztás vagy, hogy mit jelent a kritikus nézői magatartás.

A szakmai együttműködő partnerek között van a Magyar Lapkiadók Egyesülete, a site-ot készítő Kirowski, a Szonda Ipsos vagy a Magyar Márkaszövetség. A támogatói tanácsban többek között az Édességgyártók Szövetsége, a Ferrero Magyarország Kft., a McDonalds Magyarországi Étterem Hálózat Kft. és az OTP Bank Nyrt. is helyet kapott.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.

 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.