<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Az AAA Auto csoport, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb forgalmú használtautó-kereskedője Győrben megnyitotta kilencedik magyarországi telephelyét.

Az újonnan megnyitott, 10 137 négyzetméteres területen elhelyezkedő telephely teljes kapacitású működés esetén kétszáz autóból álló készlettel rendelkezik majd, és mintegy negyven új munkahelyet teremt.

"A megnyitó teljes mértékben összhangban van a csoport megfontolt magyarországi terjeszkedési stratégiájával, valamint a menedzsment ez év februárjában bejelentett, a telephelyek jövedelmezőségének növelésére irányuló 2008-as programjával. Óvatosabb terjeszkedési politikájának megfelelően a társaság ebben az évben 3-6 új telephely megnyitását tervezi (ebből kettőt Magyarországon), és továbbra is az értékesítési egységek jövedelmezőségének maximalizálását tartja legfontosabb céljának" - mondta Markó Zoltán magyarországi vezető.

A jelenlegi tervek szerint 2008-ban a győri telephely felvásárlási feladatokat lát el, míg 2009-ben az autók értékesítése is megkezdődik. Magyarországon az AAA Autónak Fót, Budaőrs, Miskolc, Szeged, Székesfehérvár, Pécs, Nyíregyháza és Debrecen után ez a kilencedik telephelye.

MTI/Menedzsment Fórum