2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A TV2 korábbi hírigazgatója lesz az Origó főszerkesztője, posztját március 21-től tölti be.

György Bence

2016. március 21-től György Bence tölti be az Origo-New Wave Média csoport tartalomért felelős igazgatói és az Origo.hu főszerkesztői pozícióját. Legfontosabb feladatai közé tartozik majd az Origo online hírportál vezető szerepének megerősítése, és a cégcsoport átalakuló szervezetében a tartalomfejlesztés portfólió szintű vezetése. György Bence kinevezése online és televíziós területen szerzett széleskörű tapasztalatainak elismerése, amely alkalmassá teszi a cégcsoport jelentősen megnövekedett méretéből adódó vezetői feladatok ellátására, közölte a vállalat.

György Bence újságíró, televíziós szakember, 2001 és 2004 között az Origo szerkesztője, ezt követően 11 éven át a TV2-nél felelős szerkesztő, majd a hírműsorok vezetője, végül program- és hírigazgató. Mostani kinevezéséig a Faktor online hírportál ügyvezetői pozícióját töltötte be.

György Bencével együtt csatlakozik az Origo-NWM csoporthoz Gábor László, a TV2 Tények című hírműsorának korábbi főszerkesztője is, aki tartalmi igazgatóhelyettesként dolgozik majd. Pálmai L. Ákos, aki 2014 nyara óta látta el az Origo főszerkesztői feladatait távozik a cégcsoporttól.

Mint ismeretes idén februárban zárult le a tranzakció, amelynek eredményeként összeolvadt a New Wave Média és az Origo csoport. Ezzel létrejött az ország egyik vezető online médiaportfóliója, melynek legismertebb márkái az Origo mellett a Vs.hu hírportál, a Welove tematikus oldalak és a Köpönyeg.hu.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!