TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az eddigieknél inteligensebb készülékek diadalútját várja egy most közzétett tanulmány. Eszerint 2007-ben 278 millió európainak lesz ilyen készüléke.

Az Analysys által készített elemzés szerint jövőre elindulhat a terjedése azoknak az „okos” készülékeknek a terjedése, amelyek gazdái már nem csak beszéd, hanem egyéb adatforgalmukat is azon keresztül fogják bonyolítani.

Ezek a készülékek színes kijelzővel, java alkalmazásokat futtató játékokkal, digitális kamerával, képüzenet küldő lehetőséggel, digitális zene rögzítésére és többszólamú lejátszásra alkalmas programokkal lesznek ellátva.

Ezeknek is köszönhetően várja az elemzés, hogy az európai mobilszolgáltatók adatforgalomból származó bevételei a következő öt évben több, mint megháromszorozódnak. A jelenlegi 14 milliárd euró helyett 2007-ben 45 milliárd eurós bevételt realizálhatnak a cégek ezen szolgáltatásokból.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.