<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

Harsányi Zsoltot, az Axiál Kft. ügyvezetőjét, véleménye szerint azért jelölték kollegái a Menedzsment Fórum által szervezett Legjobb Főnök 2008 versenyre, mert igyekszik odafigyelni mindenkire. Vezetési filozófiájáról beszél az mfor.hu villáminterjúban.

- Meglepte Önt a jelölés? Mi volt az első gondolata ezzel kapcsolatban?

- Igen, meglepett, nem számítottam ilyen kezdeményezésre.

- Ön szerint, milyen főnöknek látják Önt kollegái, mit gondol, miért jelölték Önt erre a versenyre?

- Nagyon remélem, hogy szigorú és igazságos főnöknek látnak, olyannak, akivel bármikor megoszthatják gondolataikat, aki soha nem zárkózik el az új ötletektől, véleményektől, sőt azokat igényli is. Fontos számomra, hogy az embereim pozitívan viszonyuljanak hozzám. Egy nagy cégről beszélünk, hiszen Magyarországon 14 telephellyel rendelkezünk, 522 alkalmazottunk van, ennek ellenére mégis egy nagy családról beszélhetünk. Szinte mindenkivel van rendszeres kapcsolatom, beszélgetek velük, odafigyelek arra, amit mondanak. Feltételezem, hogy ennek a személyes kapcsolatnak köszönhető, hogy kollégáim jelöltek.

- Hogyan próbál a beosztottak "kedvében járni"?

- Nagyon fontos számomra, hogy a kollégáim elégedettek legyenek a munkájukkal, a munkahelyükkel. Nagy hangsúlyt fektetek az infrastruktúra és a munkakörnyezet kialakítására. A kollégáim a legmagasabb színvonalú technikai megoldásokkal dolgozhatnak, ami feltétlenül szükséges a jó közérzet kialakításához. A kellemes környezet, jó hangulat, ideális munkahelyi légkör hatékonyabb munkát eredményez, ez pedig mindannyiunk közös érdeke.

- Hogyan fejlõdött cége az elmúlt években, mely szakmai sikerekre a legbüszkébb?

- Cégünk fejlődése folyamatos. A mezőgazdasági alkatrészpiacon 1998 óta vagyunk piacvezetők, részesedésünk évek óta 50 % feletti. Emellett 2007-ben a mezőgazdasági gépek piacán is negyven százalékos részesedést értünk el. Tavaly a Világgazdaság-Hewitt Felmérés 2007. Nagyvállalatok Kategóriájában a Legjobb Munkahely 5. helyezésére tartottak minket érdemesnek, idén pedig a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület az MKME Év Vállalata 2008 Díjat – szintén nagyvállalati kategóriában -  ítélték az AXIÁL Kft. közösségének. A hangsúly az AXIÁL Kft. közösségén van, hiszen vallom: „Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen!” (Gróf Széchenyi István)

Ismerje meg a jelölteket és szavazzon Ön is! 

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.