TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Ki az, aki emlékszik még arra az örömre, amelyet akkor élt át, amikor leírta első betűit, amikor sikerült kiolvasnia az első szavakat? Az első lépések boldogságát valószínűleg már senki sem tudja visszaidézni. Ez a két öröm pedig nagyon rokon érzés.

Ez az integráció kettős:

  • A készségek és képességek fejlesztése mellett, azzal párhuzamosan a motívumok fejlesztése is célként fogalmazódik meg.

  • A készségek és képességek fejlesztése során működteti azokat a motívumokat, amelyek ezek optimális elsajátítását lehetővé teszik.


Az elsajátítási motiváció működtetése a kritériumorientált vezetés alapvető eszköze, fejlesztése pedig célja lehet. Az aktuális szinthez igazított fejlesztés biztosítja az optimális kihívás alapelvét, ezzel aktivizálja az elsajátításra irányuló öröklött késztetést. Az elsajátítási motiváció mindaddig működik, amíg az optimális elsajátítás meg nem történik, a készség ki nem alakul – például bizonyos részfeladatok precíz végrehajtása egy gyári munka során vagy egy új számviteli program begyakorlása. A megadott végcél és a részcélok elérése biztosítja az elsajátításnak, a kompetenciagyarapodásának az érzetét, amely a folyamatban rejlő pozitív visszacsatolást nyújtja. Az elsajátítás tudatosításával az elsajátítási cél motívummá, belső késztetéssé adaptálódhat a direkt készségelsajátítás keretei között is.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.