1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Amerikai lapértesülések szerint hamarosan egyesülhet a Delta Air Lines és a Northwest Airlines, mellyel létrejönne a világ legnagyobb légitársasága.

A két amerikai vállalat a közeljövőben bejelentheti az összeolvadást, amely számos más légitársaságot is egyesülésre késztethet, mellyel jelentősen átalakulna az Egyesült Államok légi piaca, írja Wall Street Journal és a Financial Times.

A Financial Times hétfőre várja a megállapodás bejelentését, míg a Wall Street Journal szerint kedden várható a közös közlemény. Mindkét lap névtelen forrásokat idézett, amelyek közel állnak az ügyhöz. A Delta szóvivője, Andy McDill azonban nem erősítette meg a lapértesüléseket.

A Financial Times szerint az atlantai Delta közel hárommilliárd dollárt fizet a Northwestért. Az egyesülés hírre már tavaly év végén felmerült a légi iparban, mely szerint számos társaság csak összeolvadással tudja felvenni a versenyt a növekvő üzemanyagárakkal, számol be a CNN Money.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!