2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A Hankook Tire Magyarország Kft. (Hankook Tire) megbízást adott a K&H Bank Zrt.-nek, a Raiffeisen Bank Zrt.-nek, a Raiffeisen Bank International AG-nek (RBI Csoport) és az UniCredit Bank Austria AG-nek, mint főszervezőknek egy 70 millió euró összegű, eseti szindikált hitel megszervezésére a társaság számára - közölte a Raiffeisen Bank.

A hitel ötéves futamidejű, célja a hitelfelvevő jelenlegi hiteleinek refinanszírozása. Az RBI Csoport látta el a koordináló vezető szervezői feladatokat, és 2011. május 27-én írták alá a hitelre vonatkozó szerződést a Raiffeisen Bank Zrt.-vel, mint hitelkihelyezővel.

A Hankook Tire Magyarország Kft. a Hankook Tire Europe Holdings B.V. kizárólagos tulajdonában van, és a szöuli központú Hankook Tire Co. Ltd. leánycége. A Hankook Tire Co. Ltd. Korea első számú gumiabroncs-gyártója, az abroncseladásokat tekintve pedig világviszonylatban hetedik helyen áll.

A Hankook 2006-ban kezdte el beruházását Rácalmáson, Budapesttől 67 kilométerre, 2010 végére a Hankook Tire Magyarország Kft. gyártási kapacitása már elérte az évi 5 millió abroncsot. Később, 2009 szeptemberében kezdetét vette az építkezés második szakasza, azzal a céllal, hogy a gyár a szállítási idők csökkentése mellett napi 11 millió darabra tudja bővíteni termelési kapacitását. A beruházás teljes értéke 550 millió eurót tesz ki. A Hankook 36 európai országban működő forgalmazói hálózatain keresztül 5 napon belül bármely európai térségbe kiszállítja a magyar gyár 1900 dolgozója által készített abroncsokat.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!