<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

A Hankook Tire Magyarország Kft. (Hankook Tire) megbízást adott a K&H Bank Zrt.-nek, a Raiffeisen Bank Zrt.-nek, a Raiffeisen Bank International AG-nek (RBI Csoport) és az UniCredit Bank Austria AG-nek, mint főszervezőknek egy 70 millió euró összegű, eseti szindikált hitel megszervezésére a társaság számára - közölte a Raiffeisen Bank.

A hitel ötéves futamidejű, célja a hitelfelvevő jelenlegi hiteleinek refinanszírozása. Az RBI Csoport látta el a koordináló vezető szervezői feladatokat, és 2011. május 27-én írták alá a hitelre vonatkozó szerződést a Raiffeisen Bank Zrt.-vel, mint hitelkihelyezővel.

A Hankook Tire Magyarország Kft. a Hankook Tire Europe Holdings B.V. kizárólagos tulajdonában van, és a szöuli központú Hankook Tire Co. Ltd. leánycége. A Hankook Tire Co. Ltd. Korea első számú gumiabroncs-gyártója, az abroncseladásokat tekintve pedig világviszonylatban hetedik helyen áll.

A Hankook 2006-ban kezdte el beruházását Rácalmáson, Budapesttől 67 kilométerre, 2010 végére a Hankook Tire Magyarország Kft. gyártási kapacitása már elérte az évi 5 millió abroncsot. Később, 2009 szeptemberében kezdetét vette az építkezés második szakasza, azzal a céllal, hogy a gyár a szállítási idők csökkentése mellett napi 11 millió darabra tudja bővíteni termelési kapacitását. A beruházás teljes értéke 550 millió eurót tesz ki. A Hankook 36 európai országban működő forgalmazói hálózatain keresztül 5 napon belül bármely európai térségbe kiszállítja a magyar gyár 1900 dolgozója által készített abroncsokat.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.