2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Várhatóan már decembertől egy médiacég értékesíti a ferihegyi repülőtér reklámfelületeit. A zárt, meghívásos pályázatra csupán három vállalkozás adott be ajánlatot. Ezeket a héten értékelik, s ezt követően már novemberben aláírhatják a szerződést, amely várhatóan minimum ötéves periódusra szól, értesült a Napi Gazdaság.

A ferihegyi 1-es és 2-es terminálban és a hozzájuk tartozó parkolókban elhelyezett csaknem 250 reklámfelület értékesítését eddig a reptér maga végezte, és ebből mintegy 500 millió forintos bevételt könyvelhetett el a múlt évben. A pályázat célja a reklámértékesítés outsourcingolása és az így elérhető bevétel növelése volt.

A versenyben maradt három cég az amerikai Clear Channel, a Multireklámmal megerősített Outdoor, valamint az Europlakat. A New York-i tőzsdén jegyzett Clear Channel 65 országban működik, többek között 204 rádióadót működtet és mintegy hétszázezer plakáthelyet tud felajánlani a hirdetőknek.

A magyar Multireklámot a közelmúltban vette meg a közép-európai országokban aktív osztrák Epamedia Holding, s így most már együtt indulnak a ferihegyi tenderen. A fővárosi önkormányzat és az osztrák Gewista, valamint a svájci APG tulajdonában levő Europlakat mögött nem kisebb cég áll, mint a JC Decaux. A francia multinacionális cég a világ 141 repterén rendelkezik plakátokkal és fényreklámokkal, írja a Napi Gazdaság. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!