2006. november 2. 09:41

Havas István (46) az Ernst&Young új vezérigazgatója, valamint ügyfélszolgáltatási és ügyfélkapcsolati igazgatója.

Havas István

Havas István az új felelősségi köre mellett továbbra is az Ernst & Young energia-, vegyipari és közműszektor regionális vezetője, valamint megtartja vezető pozícióját a magyarországi üzleti kockázati szolgáltatások élén - áll a Ernst & Young Advisory Ltd. szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Havas István Czakó Borbálától veszi át a vezetői posztot, aki a társaságnál töltött öt év után távozik az Ernst & Youngtól, hogy szakmai pályafutását a diplomácia területén folytassa.

A szakértői szolgáltatások területén eltöltött tizennyolc év során Havas István átfogó szakmai ismeretet és kiemelkedő nemzetközi tapasztalatot szerzett elsősorban az energia-, a vegyipari és a közmű-szektorban. A nemzetközi tanácsadó cégek felső vezetésének tagjaként eltöltött nyolc év során kiemelt projekteket irányított mind multinacionális, mind magyar nagyvállalati ügyfelek számára. Havas István 2002 óta az Ernst & Young cégtársa és egyik ügyvezető igazgatója, bejegyzett könyvvizsgáló és okleveles vezetési tanácsadó.

Mint az Ernst & Young társadalmi felelősségvállalási programjai iránt elkötelezett vezető, Havas szerepet vállal a cég által támogatott sportrendezvényeken, többek között az évente megrendezésre kerülő kerekesszékes kosárlabda bajnokságon.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.