<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Havas István (46) az Ernst&Young új vezérigazgatója, valamint ügyfélszolgáltatási és ügyfélkapcsolati igazgatója.

Havas István

Havas István az új felelősségi köre mellett továbbra is az Ernst & Young energia-, vegyipari és közműszektor regionális vezetője, valamint megtartja vezető pozícióját a magyarországi üzleti kockázati szolgáltatások élén - áll a Ernst & Young Advisory Ltd. szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Havas István Czakó Borbálától veszi át a vezetői posztot, aki a társaságnál töltött öt év után távozik az Ernst & Youngtól, hogy szakmai pályafutását a diplomácia területén folytassa.

A szakértői szolgáltatások területén eltöltött tizennyolc év során Havas István átfogó szakmai ismeretet és kiemelkedő nemzetközi tapasztalatot szerzett elsősorban az energia-, a vegyipari és a közmű-szektorban. A nemzetközi tanácsadó cégek felső vezetésének tagjaként eltöltött nyolc év során kiemelt projekteket irányított mind multinacionális, mind magyar nagyvállalati ügyfelek számára. Havas István 2002 óta az Ernst & Young cégtársa és egyik ügyvezető igazgatója, bejegyzett könyvvizsgáló és okleveles vezetési tanácsadó.

Mint az Ernst & Young társadalmi felelősségvállalási programjai iránt elkötelezett vezető, Havas szerepet vállal a cég által támogatott sportrendezvényeken, többek között az évente megrendezésre kerülő kerekesszékes kosárlabda bajnokságon.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.