<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Újabb gyártási programokat telepít magyar cégéhez a világ egyik vezető szenzorgyártója, a német Balluff GmbH, számol be a Napi Gazdaság.

A folyamatosan növekvő kereslet miatt a veszprémi Balluff Elektronika Kft.-nél egy összesen több mint kétmilliárd forintos beruházási program kezdődik. Egymilliárd forint költséggel egy újabb, ötezer négyzetméteres, háromszintes épület készül.

A két alsó szinten gyártás folyik majd, míg a harmadikon a jelenleg több helyen működő, már csaknem félszáz dolgozót foglalkoztató fejlesztő központot alakítják ki. Az új üzemrész várhatóan az év végére készül el. Az anyavállalatnál arról is döntöttek, hogy 600 négyzetméteres új logisztikai központot is kialakítanak Veszprémben.

A fejlesztést kizárólag saját erőből valósítják meg. Az immár többszáz-féle szenzort gyártó társaság 2012-ig várhatóan megduplázza termelését. Az 1921-ben alapított, Németországon és Magyarországon kívül Brazíliában és Kínában is gyártóbázist működtető Balluff 1989-ben hozta létre veszprémi cégét, számol be a Napi Gazdaság.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.