2009. április 1. 13:04

Jóváhagyta a Magyar Posta Zrt. munkahelyteremtő beruházását a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT), ennek alapján a posta plusz 700 dolgozónak tud munkát biztosítani - közölte az NVT kommunikációs ügynöksége szerdán.

Az NVT jóváhagyta a Magyar Posta Zrt. 2009. évi üzleti tervének módosítását, ezzel lehetővé vált a 2,2 milliárd forint értékű beruházás és 200 millió forint értékű előrehozott karbantartás megvalósítása, amelyek 700 új munkahelyet jelentenek a cégnél, megközelítőleg egy évig.

Hozzájárult egyebek között az NVT a RADAR Holding Zrt. 85 százalékos részvénycsomagja értékesítésének másodszori meghirdetéséhez is, limitár meghatározásával és munkavállalói kedvezményes részvényjegyzési lehetőséggel.

Döntött a vagyontanács új nyilvános pályázat kiírásáról is. E szerint az állami tulajdonban álló, Budapest XII. kerület Ráth György u. 7-9. szám alatti ingatlan 5.990/51.972 tulajdoni hányadát adhatják vagyonkezelésbe, Rehabilitációs Központ létrehozása és üzemeltetése céljából.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.