1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Belevág a hiphop-bizniszbe az amerikai Procter & Gamble fogyasztói cikkeket gyártó óriásvállalat, miután megállapodott az Island Def Jam Music Grouppal egy közös kiadó létrehozásáról.

A vegyesvállalatot a P&G dezodorja után Tag Recordra keresztelték. A kiadót az Island Urban elnöke, Jermaine Dupri fogja irányítani, számol be az Msnbc.com.

A Tag Records májusban mutatja be első énekesét, s a vállalat szerint az előadókat egymillió dolláros marketing-költségvetéssel támogatja majd.

„Az a célunk, hogy hosszútávon is életképes előadókat fedezzünk fel. A Tag Records évente várhatóan két művészt indít el a három éves együttműködés alatt” - közölte Dupri.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!